symbion


Voeg Symbion toe aan uw Favorieten   Print deze Pagina
Starters Special!  

STARTERS SPECIAL!
Veel meer dan alleen training

Een goed idee? Een gat in de markt? U popelt om er tegenaan te gaan. U kunt het en u wilt het! Maar toch; er is altijd dat beetje twijfel dat niet helemaal weg wil. Slaat mijn product of dienst wel aan in de markt? Waar vind ik de klant en hoe kan ik hem of haar het beste benaderen? Kan ík die potentiële klant wel overtuigen? Het succesvol starten van een eigen bedrijf is geen sinecure. Het is een weg vol hindernissen; vaak vallen en weer opstaan. Van fouten en verkeerde inschattingen leren. Veel moeite en soms zelfs ellende die voorkomen kan worden. Immers iedere startende ondernemer heeft dit meegemaakt.

Waarom niet van hun ervaringen profiteren?


'Starters Special Training'

Symbion heeft een marketing en verkooptraining ontwikkeld, speciaal voor startende ondernemers. De formule is de laatste jaren met succes in de praktijk gebracht en de deelnemers hebben er naar eigen zeggen veel baat bij gehad. Uit die praktijk zijn ook weer veel waardevolle leerpunten aan het programma toegevoegd. Uitgangspunt van de training is dat een startende ondernemer feitelijk drie zaken moet leren verkopen:
     1e  het product of de dienst
     2e  het bedrijf
     3e  zichzelf.
Wordt één van de drie niet goed aan de klant gebracht, dan is de kans klein dat er zaken worden gedaan.

Naar boven!    

De trainingsaanpak

De USP's van deze drie aspecten worden in de training gezamenlijk boven tafel gehaald. Maar er is evenzoveel aandacht voor de UBP's (Unique Buying Points). Wat beweegt een klant om juist voor u, uw bedrijf en uw product te kiezen? U leert het gedrag van klanten en hun koop-motieven herkennen en daarop inspelen.

Let wel!  U leert geen kunstjes. De meeste klanten kennen die allang. De kracht van de training zit in het feit, dat u geheel vanuit uzelf, overtuigend en zelfverzekerd leert overkomen. Een uitstekend marketingplan, sterke verkoop-argumenten, een goede presentatie en een goede gesprekstechniek zijn daarvoor de basis.

Naar boven!    

Wijze van trainen

De training wordt gekenmerkt door een hoog tempo en een groot aantal praktische oefeningen en rollenspellen voor de camera. Zo wordt bereikt dat u maximaal van uzelf en van de anderen leert. De theorie is zoveel mogelijk beperkt en gericht op de praktijk. Zelfwerkzaamheid is nodig om het praktische gedeelte de meeste aandacht te kunnen geven. Daarvan leert u immers het meest en de duur van de training (kosten) worden binnen de perken te houden.

Aan het eind van de training ontvangt u een map met naslagmaterialen. Daarin kunt u ook uw eigen aantekeningen, oefenmateriaal en waarnemings-formulieren opbergen. Ook krijgt u een videoband mee met daarop de eigen beelden. Zo kunt u de leermomenten en prestaties thuis nog eens rustig nalopen.

Naar boven!    

Waar? Wanneer? Hoelang?

De 'Starters Special Training' wordt elke twee maanden gehouden in de rustige ambiance van Hotel Havesathe De Havixhorst in de Schiphorst; gemeente Meppel.
De vierdaagse training bestaat uit twee blokken van elk twee dagen met circa een week daartussen.
Uw investering bedraagt € 1.295,-- inclusief het arrangement (koffie, thee, frisdrank en lunches) en alle deelnemersmaterialen, maar exclusief BTW.

Naar boven!    

Aanmelden

Als u interesse heeft kunt u zich aanmelden via deze website, waarop ook de trainingsdata zijn aangegeven. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een inschrijfformulier. Daarop kunt u ook uw voorkeursdata voor de training kenbaar maken. Natuurlijk kunt u ook schrijven, bellen, faxen of e-mailen.
zie: Contact Informatie

Naar boven!    

Programma

"klik hier" voor een programma overzicht

Naar boven!    

Download

De inhoud van deze pagina kunt u hier downloaden.

pdf
Adobe .pdf
doc
Word document
Naar boven!    
© 2005 Symbion-nl.com - mail